I lager.
Antal: 13

Balsamico med tryffel 250 ml

183 kr

Denna är precis som persikorna en av svenskarnas favoriter när de varit på besök i Val Comino men även hos de som smakat den här i Sverige. En storsäljande, högklassig balsamico med vit tryffelarom. Det här är en av få produkter i vårt produktutbud som innehåller tillsatser och så måste det vara när det gäller en balsamico som till stor del innehåller vinäger. Arom kan vara kemisk eller naturlig och denna produkt innehåller naturlig arom.   Läs mer om tryffel på Maltezia.

Används till att ringla fint på tallriken till kött/fisk/skaldjursrätter. Passar även till sallad, ost, äggrätter, potatisrätter, till en mild getost eller som smaksättare till ostpaj. 

Hållbarhet oöppnad ca 3 år. Öppnad flaska förvaras i kylskåp och har en hållbarhet på ...... Ja, länge! Vinäger blir inte gammal och det är svårt att inte göra slut på en flaska innan den blir förstörd av ålder.  

Ingredienser: Druvsaft (koncentrerad), balsamvinäger av Modena IGP 20% (vinäger,vin, vatten,antioxidant: sulfiter),´vit tryffelarom, druvmust (koncentrerad), färgmedel  E150d (sulfiter), modifierad stärkelse. Nettovolym: 250 ml