Inlagda persikokart med tryffel 200 gr

84 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

En favorit bland svenskar som besökt oss i Val Comino! Krispiga, hårda persikokart med god tryffelsmak. En produkt som ännu inte nått Sverige. Ger en krispig och överraskande effekt till maten. Smaken är svår att beskriva. En del som provat den jämför den med kapris vilket inte är så överensstämmande med smak men krispigheten kan stämma in. Persikorna ger en syrlig, krispig smakupplevelse med tryffelsmak på tallriken.

Används som tillbehör till  fisk/kött/skaldjurs tallrikar, till sallad eller till en ostbricka. Även fin på snittar till förrätt. En persika skärs i små tunna skivor och läggs på tallriken som ett fint, vackert tillbehör med stark smak. En liten persika räcker till ca 4-5 tallrikar beroende på hur tunna skivor man skär. I Italien läggs en hel eller en halv på varje tallrik. På en buffé kan man servera en ost skuren till tärning med en skiva tryffelpersika på eller som garnering/smakförstärkare till en minipaj/köttbit/skinka/kycklingbit etc. 

Öppnad burk har hållbarhet ca 12 månader om innehållet hålls täckt med olivolja och förvaras i kylskåp. Läs mer om tryffel på Maltezia. 

Ingredienser: Gröna persikor Italien 56%, solrosfrön, olivolja, salt, tryffelarom, socker,vinäger. Kan innehålla spår av sulfitet Nettovikt: 200 gram