I lager.
Antal: 7

Vit tryffel creame 80 gr

160 kr

 Blandningen av två olika sorters vit tryffel, den dyra Tuber Magnatum och ytterligare en vit sort som heter Tuber Borchii med exakt rätt kryddning för att framhäva tryffelaromen i kombination med rätt sorts ost gör denna produkt till en förstklassig vit tryffelcreame. Tuber Borchii har en naturlig smak av vitlök och kryddorsom träder fram i smaken. Läs mer om tryffel på Maltezia. 

Används  till kött/fisk/skaldjur, ostbricka, äggrätter som den är. En klick läggs på tallriken som ett kryddsmör. Passar även att bre på snittar till förrätt. Serveras rumstempererad. Kan även blandas ner i matlagning som smaksättning. Personligen föredrar jag den precis som den är direkt serverad som tillbehör på tallriken. 

Pastöriserad produkt utan tillsatser med lång hållbarhet. Oöppnad 3 år, öppnad, förvarad i kylskåp ca 2 månader.

Ingredienser: Grädde,Smör,ägg (pastöriserade), vatten, Vit tryffel 2% (TuberMagnatum Pico), vit tryffel 2% (Tuber Borcii Vitt), riven ost

(innehåller mjölk ,salt, löpe), majsstärkelse, salt, arom 

Nettovikt: 80 gram

Näringsvärde per 100 gr: Energi 1547 kj/3 kcal, Fett 37,1 gr varv mättat 2 gr/enommättat 3,3 gr/fleromättat 2 gr,  Kolhydrater 2 gr varav socker 0 gr, Proteiner 0,59 gr, Salt 350 mg.